26/08/2024

TERTEMİZ BİR KARESİ HAYALİMİZ İÇİN DİP BUCAK TEMİZLİYORUZ

Tertemiz bir Karesi hayalimiz için ilçemizin her bir noktasında ara vermeksizin çalışıyor, tüm sokaklarımızı dip bucak temizliyoruz.

Karesi’de, parklar ve yeşil alanlar ekiplerimiz tarafından düzenli olarak temizleniyor. Belediye ekipleri, ilçe genelindeki tüm yeşil alanları ve parkları özenle temizleyerek, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunmayı amaçlıyor.

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, temizlik çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tertemiz bir Karesi hayalimiz için ilçemizin her bir noktasında ara vermeksizin çalışıyor, tüm sokaklarımızı dip bucak temizliyoruz" dedi. Başkan Akbıyık, temiz ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma hedefi doğrultusunda çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Belediye yetkilileri, temiz çevre anlayışını yaygınlaştırmak amacıyla vatandaşların da bu sürece destek vermesini ve çevre temizliğine özen göstermesini istedi.