15/08/2017

Kurtdereli'de yankılandı İyi ki varsın Eren

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos'ta, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan lise öğrencisi Eren Bülbül ile Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Geleneksel Kurtdereli Güreşleri'nde de unutulmadı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı güreş organizasyonunda dev Türk Bayrağı ile milli birlik ve beraberlik pankartlarının açıldığı geçiş töreninde 11 Maçka’da teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine gösterirken şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül de unutulmadı.

Dev Türk Bayrağı ile milli birlik ve beraberlik pankartlarının açıldığı geçiş töreninde “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın“ paylaşımıyla teröre isyanın sembolü olan Eren için tüm Kurtdere, “İyi ki varsın Eren” dedi.