18/01/2018

Başkan Yılmaz TYSD'nin konuğu oldu

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Balıkesir Şubesi'nin düzenlediği kuruluş etkinliğine katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, mutlu olmanın yolunun paylaşmaktan geçtiğini söyledi.

Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Balıkesir Şubesi'nin (TYSD), kuruluşunun 90'ncı yıldönümü nedeniyle düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı. 1928 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Türkiye’nin ilk sivil toplum kuruluşlarından birisi olma özelliğini taşıyan Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin önemli bir görev icra ettiğini ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi olarak derneği çalışmalarına gereken desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

"Sevgiye, destek olmaya ve paylaşmaya engel yok" diyen Başkan Yücel Yılmaz, mutlu olmanın tek yolunun paylaşmaktan geçtiğine vurgu yaparak, tüm bu hizmetlerin gönüllü ve hiçbir çıkar amacı olmadan yapılmasının her türlü takdire layık olduğunu ifade etti. Türkiye Yardım Sevenler Derneği'ne çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Abdulkadir Demir ise dernek olarak başarılı ve aktif çalışmalar gerçekleştiren yönetime teşekkürlerini sundu.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin 81 ilde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştığını belirten Dernek Başkanı Nur Altınsoy, kahvaltıya katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Yücel Yılmaz ve Kaymakam Abdulkadir Demir'e teşekkür etti.