27/05/2024

BAŞKAN AKBIYIK'TAN KIRSAL MAHALLELERE ÖZEL İLGİ

BAŞKAN AKBIYIK'TAN KIRSAL MAHALLELERE ÖZEL İLGİ Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, 31 Mart seçimleri sonrası göreve başlamasının ardından sürdürdüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Mesut Akbıyık, geçtiğimiz haftasonunda da bol bol ziyaret gerçekleştirdi. Sırasıyla Kızpınar, Üçpınar, Tatlıpınar, Davutlar, Çaypınar ve Taşkesiği mahallelerine giden Başkan Akbıyık, "Hemşehrilerimizin samimi ve içten sohbetlerine ortak olduk. Bizlere gösterdikleri ilgi ve sevgilerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Akbıyık'ın bazı ziyaretlerine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Aydemir de eşlik etti.